Jaarboek Symbolon

Astrologisch Jaarboek Symbolon

Vanaf 2018 verschijnt jaarlijks in de loop van het najaar het Astrologisch Jaarboek Symbolon, met daarin de vertrouwde diepgaande astrologische analyses, actuele situaties en interessante artikelen zoals die 27 jaar lang in Tijdschrift Symbolon zijn verschenen.  De eerste editie van Jaarboek Symbolon verscheen november 2018, en Astrologisch Jaarboek Symbolon 2022 is al weer in voorbereiding.

Wil je een of meer van de verschenen edities nabestellen? Dat kan via https://www.symbolon.biz/c/astrologisch-jaarboek

Je kunt je abonneren op het jaarboek via het formulier bij de volgende link, waarbij je kunt aangeven of je per automatische incasso wilt betalen, of vooraf de nota wilt voldoen: http://www.symbolon.nl/livesite/jaarboek-symbolon/  Wij stellen automatische incasso zeer op prijs (alleen mogelijk vanaf een Nederlandse bankrekening).

De oplage is die van het abonnee-aantal, we drukken maar heel weinig extra, dus het jaarboek is maar heel beperkt na te bestellen.

Wil je adverteren in het jaarboek, dan zijn hier de mogelijkheden: Tariefkaart 2018 advertenties jaarboek Symbolon

Dit is de opzet:

  • Eenmaal per jaar verschijnt eind van het jaar het Symbolon jaarboek.
  • De omvang is 96 of 104 pagina’s, in kleur (en soms misschien wat meer als het onderwerp meer ruimte vraagt)
  • Je kunt je abonneren op het jaarboek via deze link, waarbij je kunt aangeven of je per automatische incasso wilt betalen, of vooraf de nota wilt voldoen. Wij stellen automatische incasso zeer op prijs (alleen mogelijk vanaf een Nederlandse bankrekening).
  • De abonnementsprijs bedraagt voor 2021 € 19,95. Dit is inclusief verzendkosten voor Nederland. Vanwege de hoge verzendkosten naar het buitenland komen daar extra verzendkosten ad € 7,50 bij, zodat de abonnementsprijs voor het buitenland € 27,45 bedraagt.
  • Als er sprake is van stijgende prijzen voor porto en papier, of als er een BTW-verhoging zou komen, zullen we de abonnementsprijs per volgende jaargang aanpassen.
  • Aanmeldingen die binnenkomen nadat de adressen naar het verzendhuis zijn gegaan, zullen we nasturen, maar daarvoor zullen we portokosten in rekening moeten brengen.
  • Nabestellen van een jaarboek zonder abonnement kan, zolang de voorraad strekt: https://www.symbolon.biz/c/astrologisch-jaarboek  Dit is onze speciale bestelsite.
  • Heb je je geabonneerd op het jaarboek, dan hoef je niet opnieuw te bestellen, je krijgt automatisch het volgende jaarboek. Het abonnement kan uiteraard op elk gewenst moment worden opgezegd.
  • Het kan zijn dat u door een fout van PostNL  geen jaarboek heeft ontvangen; het gebeurt een heel enkele keer. Op de website van Symbolon en op symbolon.biz staat wanneer het jaarboek verschenen is. Reclameren voor niet ontvangen nummers kan tot twee maanden nadat het nummer verzonden is.

LET OP: Wij versturen de nota’s als PDF per email vanuit info@symbolon.nl Helaas komt het voor dat deze in de spambox verdwijnen. Check dus uw spambox, en het beste is om ons email adres toe te voegen aan uw lijst met veilige afzenders. Ook gewone mail van Symbolon kan in uw spambox terechtkomen.